Fransman (26) op A2 aangehouden voor mensensmokkel en rijden zonder rijbewijs

Print
Fransman (26) op A2 aangehouden voor mensensmokkel en rijden zonder rijbewijs
Gronsveld -

De Koninklijke Marechaussee heeft zaterdag op de A2 ter hoogte van Gronsveld een Franse man (26) die reed in een auto met Frans kenteken aangehouden. De auto reed met valse kentekenplaten en de verblijfsvergunning en rijbewijs van de bestuurder bleken vals.

De auto negeerde in eerste instantie meerdere stoptekens, maar kon uiteindelijk op de vluchtstrook van de A2 gestopt worden. In de auto troffen marechaussees drie personen aan, waarvan alleen de bestuurder beschikte over identiteitsbewijzen. Uit onderzoek bleek vervolgens dat de verblijfsvergunning en rijbewijs vals waren. Ook had de auto valse kentekenplaten.

De 26-jarige man, woonachtig in Frankrijk, is aangehouden voor mensensmokkel, identiteitsfraude en rijden zonder rijbewijs.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen