WML sluit watertappunten weer aan

Print
WML sluit watertappunten weer aan

Afbeelding: John Peters

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen -

WML gaat de watertappunten weer aansluiten. Het is de bedoeling dat alle 125 watertappunten in Limburg vanaf komend weekend actief zijn.

Vanwege de coronapandemie bleven de taps tot nader order afgesloten, aangezien er voor het gebruik van de taps handcontact nodig is middels de drukknop. „Dit is echter niet anders dan bij het gebruik van een drukknop van een verkeerslicht, een deurknop of het gebruik van de pinautomaat. WML gaat er van uit dat de burger zijn verantwoording neemt en de richtlijnen van het RIVM volgt”, laat een woordvoerder van het bedrijf weten.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee