Helios Simpelveld pakt training weer op in buitenlucht

Print
Helios Simpelveld pakt training weer op in buitenlucht

Afbeelding: KSV Helios

Bocholtz / Simpelveld / Huls -

Krachtsportvereniging Helios Simpelveld heeft na noodgedwongen drie maanden stilte de trainingsactiviteiten weer opgepakt. Dit gebeurt niet binnen, zoals normaal, maar in de buitenlucht.

De jeugdige gewichtheffers kunnen op zondagmorgen terecht op het terrein van buurman scouting St. Lucia. Helios is de scouting hiervoor zeer dankbaar, laat de gewichthefvereniging weten.

Parkeerplaats

Daarnaast maken de fitnessgroepen gebruik van de parkeerplaats voor de sporthal. De leden kunnen zich aanmelden voor één van de veertien groepen die verspreid over de hele week worden aangeboden.

De gewichtheffers kunnen nog niet aan de slag. Er wordt tussenoplossing gezocht waardoor zij thuis met halters en schijven van de vereniging aan de slag zijn. Inmiddels heeft de Duitse bond laten weten dat de competitie in Nordrhein-Westfalen definitief stopgezet is. Helios richt zich erop om in het najaar weer te kunnen beginnen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen