Sittardenaar opgepakt voor overval friture Bie Funske in Munstergeleen

Print
Sittardenaar opgepakt voor overval friture Bie Funske in Munstergeleen

Afbeelding: ANP XTRA

Munstergeleen / Sittard -

Een 20-jarige Sittardenaar is maandagochtend opgepakt. Hij wordt verdacht van een gewapende overval op een friture in Munstergeleen, in februari van dit jaar.

De overval op snackbar Bie Funske aan de Peterstraat vond plaats op 10 februari rond middernacht. Twee mannen liepen toen de zaak binnen. Bij de overval werd niets buitgemaakt, maar een medewerker raakte gewond. De zaak kwam onlangs nog aan bod bij het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Bij de doorzoeking van de woning werd nog een samoeraizwaard aangetroffen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen