Live Pinkpop Quiz vanuit de Nieuwe Nor

Print
Live Pinkpop Quiz vanuit de Nieuwe Nor

Afbeelding: ANP Kippa

Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth / Brunssum / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg -

Pinkpop-kenners kunnen zich nu in teams opgeven voor de Pinkpop Quiz, die live wordt uitgezonden vanuit poppodium de Nieuwe Nor in Heerlen.

Op vrijdagavond 19 juni presenteert Pinkpop een quiz over alles rondom vijftig jaar Pinkpop Festival. Deelnemers kunnen zich in team van maximaal vier personen aanmelden, tot maandag 15 juni. De teams kunnen meedoen aan de quiz vanuit thuis, maar ook op locatie van hun favoriete poppodium, verspreid door het land. In de Nieuwe Nor zelf kan niet gespeeld worden door teams, wel in de Limburgzaal van Theater Heerlen.

Deelname aan de quiz is gratis. Er zijn prijzen te winnen en er is een KINK FM Afterparty, waar Michiel Veenstra tot 1.00 uur festivalklassiekers draait.

Kijk voor meer informatie en om aan te melden op www.pinkpop.nl/quiz.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen