Oproep: Heb jij een nieuwe, stille parel ontdekt in Limburg?

Print
Oproep: Heb jij een nieuwe, stille parel ontdekt in Limburg?

Voorbijgangers verwonderen zich over koeien in de Geul. Afbeelding: Johannes Timmermans

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth -

Een veld met wilde rozen, een prachtige holle weg, een fraai panorama, een bospad dat betoverend is: heb je in de lockdown de afgelopen maanden tijdens je wandelingen of fietstochten een nieuwe, stille parel ontdekt in het Limburgse landschap?

Laat het ons dan weten via een mail naar roel.wiche@delimburger.nl, eventueel met foto van het idyllische plekje. Binnenkort willen we in de krant een bloemlezing publiceren van ‘herontdekt’ Limburg.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen