Feyenoord rond de tafel met agenten van Fortunees Diemers

Print
Feyenoord rond de tafel met agenten van Fortunees Diemers

Mark Diemers (midden) in het shirt van Fortuna Sittard in actie tegen Feyenoord, de club die hem nu ook wil hebben. Afbeelding: Pro Shots -Joep Leenen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Feyenoord wil de transfer met Mark Diemers van Fortuna Sittard snel afronden. Technisch directeur Frank Arnesen spreekt dinsdag met de agenten van de 26-jarige middenvelder, het bureau Forza Sports Group. Diemers heeft aangegeven naar Feyenoord te willen.

FC Groningen en Fortuna Sittard repten maandagavond dat er al een akkoord was over de transfer van de speler van Limburg naar het noorden van het land. Daarin zou één aspect een cruciale rol spelen. Diemers zou de afspraak hebben gemaakt met Fortuna Sittard dat hij bij een verkoop recht zou hebben op een klein percentage van de transfersom.

Fortuna Sittard wilde daar niet meer aan meewerken en FC Groningen compenseerde dat bedrag ook niet. Daar werd lange tijd over onderhandeld tussen alle partijen. En toen meldde opeens Frank Arnesen zich bij het kamp Diemers met de vraag of de middenvelder naar Feyenoord wilde verhuizen.

De Rotterdammers kregen al snel de bevestiging dat Diemers, die net vader is geworden en graag in Nederland wil blijven spelen, dolgraag voor Feyenoord wil tekenen. Dat laatste zou als het aan Feyenoord ligt snel kunnen gebeuren.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu