’Een fijne vent, en nog bedankt hè!

Print
’Een fijne vent, en nog bedankt hè!

Afbeelding: Archieffoto Ermindo Armino

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend -

Wie zegt dat de jeugd niet deugt? Een medewerker van de Dierenambulance in Maastricht merkte afgelopen week dat er ‘veel fijne mensen zijn’ onder de jongeren.

Toen de medewerker een dood valkje uit de Jeker moest vissen, verwondde hij zich aan een oor bij het door de struiken kruipen om het diertje te bereiken. Eenmaal weer terug op de oever merkte hij dat hij bloedde. Hij vroeg aan een van de toekijkende jongeren op de wal of iemand hem een pleister, die hij bij zich had, op kon plakken. „Een van de jongemannen heeft me netjes een pleister op het oor gezet.”

De ambulancemedewerker vond het zo bijzonder dat het wel in de krant mocht. Hij sluit af met een bericht aan zijn hulpverlener: „Een fijne vent, en nog bedankt hè!”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen