SP Horst flyert tegen huurverhoging

Print
SP Horst flyert tegen huurverhoging

Afbeelding: ANP XTRA

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

De afdeling van de SP in Horst aan de Maas voert actie tegen de jaarlijkse huurverhoging. Leden van de politieke partij stoppen bij zo veel mogelijk huurwoningen flyers in de brievenbus.

„Het is een landelijke actie”, zegt Wilma Kurvers van de Horster SP. De partij wil onder het motto ‘Nul is Genoeg’ zo veel mogelijk huurders mobiliseren. Doel is dat mensen een petitie tekenen tegen de jaarlijkse huurverhoging. De meeste verhuurders in Horst aan de Maas hebben die verhoging al schriftelijk aangekondigd, stelt Kurvers. Met het oog op de vorige crisis en de coronacrisis moet er echter pas op de plaats worden gemaakt, vindt de SP. „We stoppen bij circa 1500 huishoudens in Horst aan de Maas flyers in de brievenbus”, zegt Kurvers. „Natuurlijk zijn er meer huurwoningen in onze gemeente, maar ook onze mankracht is beperkt.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen