Magische gelukservaringen voor iedereen

Print
Magische gelukservaringen voor iedereen

Dit jaar bestaat het attractiepark Toverland in Sevenum 19 jaar. De magie van dit familiebedrijf begon met een typisch Nederlandse regenbui. Oprichter Jean Gelissen realiseerde zich bij een bezoek aan een recreatiepark hoe weersafhankelijk traditionele parken waren. Een gat in de markt, zo bleek. Samen met zijn zus gaf hij hun droom vorm: een uniek park wat écht tot de verbeelding moest spreken met als thema ‘toveren’. De passie, het geloof in Toverland en een flinke dosis doorzettingsvermogen zorgden dat de droom werkelijkheid werd.

Jean Gelissen jr., algemeen directeur van Toverland, heeft inmiddels het magische stokje van zijn vader overgenomen. Met een frisse blik geeft hij op een eigentijdse wijze invulling aan de visie om magische gelukservaringen te creëren. “Dat doen we in alle facetten van het park. We hebben mooie attracties, lekker eten en drinken, prachtige natuur, gedetailleerde thematisering én vooral als geheime wapen onze medewerkers. Hun bezieling en het doorleven van het eigenaarschap is cruciaal voor ons merk.” Het is een snelgroeiend en ambitieus attractiepark waar nu al wordt gebouwd met het oog op de volgende generatie. “Om te kunnen bouwen vanuit onze visie in deze Leisure markt heb je een financiële partner nodig die dat snapt.”

Zorgeloos ondernemen, als resultaat van een jarenlange relatie

“Ondernemen betekent dat je geconfronteerd wordt met risico’s die van invloed kunnen zijn op de continuïteit van je onderneming. Als je eenmaal je risico’s in beeld hebt en weet wat de effecten kunnen zijn op je onderneming, kun je bepalen in welke mate je deze risico’s kunt vermijden of reduceren. Voor een aantal risico’s kun je als ondernemer besluiten om deze te verzekeren.

Op basis van onze ervaring en kennis kunnen wij daarin ondersteunen. De basis van Toverland en Rabobank samen is de jarenlange relatie. Als intermediair in het hele land weten we, onder andere van andere ondernemers, wat er speelt en kunnen we die kennis bij Toverland naar binnen brengen”, aldus Ron Albers, directeur Verzekeren bij de Rabobank. “Het combineren van enerzijds de ervaring en deskundigheid op het gebied van verzekeren en anderzijds de drive en de passie van de ondernemer maakt dat je een optelsom krijgt van succesvol ondernemen.”

We helpen klanten zorgeloos te ondernemen. Met 30 specialisten in Limburg is er altijd een adviseur beschikbaar op maximaal 15 minuten afstand van jouw bedrijf. Daarnaast staan dagelijkse zo’n 30 interne specialisten voor je klaar om je telefonisch te ondersteunen bij je verzekeringsvraagstuk. Hoe kunnen we jou helpen zorgeloos te ondernemen? Lees verder op Rabobank.nl/Limburg.