Een steuntje in de rug voor ondernemers in Limburg

Print
Een steuntje in de rug voor ondernemers in Limburg

Afbeelding: Getty Images

De coronacrisis heeft sinds maart de hele wereld op zijn kop gezet. De intelligente lockdown in Nederland zorgde voor verplichte sluiting van vele bedrijven en dat we letterlijk van de straat bleven.

Ondernemers kregen tegenslag na tegenslag te verduren. Maar deze nare tijd bracht ook creativiteit naar boven. Ondernemend Limburg bleef niet stilzitten en er werden vele initiatieven gestart om toch het hoofd boven water te houden. WijLimburg heeft hier groot respect voor.

Als steunbetuiging stelt WijLimburg twee gratis promotiecampagnes ter beschikking aan het Limburgse bedrijfsleven. Één partnernieuwspakket in de regio Zuid-Limburg en één in Midden- en Noord-Limburg. Een partnernieuwspakket bestaat uit vijf partnerberichten op de website en vijf rode regels in de nieuwsbrief aan ruim 15.000 zakelijke abonnees.

Wilt u kans maken op een partnernieuwspakket ter waarde van 1.475 euro? Klik dan hier om kans te maken op 1 van de 2 promotiecampagnes. Succes!

Nog niet bekend met WijLimburg?
WijLimburg is hét platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws geselecteerd voor ondernemers. Naast een website en een dagelijkse nieuwsbrief worden ook evenementen voor ondernemers georganiseerd en verschijnen ieder jaar meerdere edities het WijLimburg Magazine.

Iedere werkdag om 7 uur het laatste ondernemersnieuws uit Limburg in uw mailbox? Klik dan hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief.