Rijksweg Margraten dicht in verband met asfaltonderhoud

Print
Rijksweg Margraten dicht in verband met asfaltonderhoud

De N278 gaat bijna een week in de avond en nacht dicht. Afbeelding: De Limburger

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

De N278, de oude Rijksweg van Maastricht naar Vaals, gaat bij Margraten een aantal avonden en nachten dicht voor onderhoud.

Het asfalt van de doorgaande weg is toe aan onderhoud. Voor de werkzaamheden wordt de weg van 17 tot en met 19 juni van de Amerikaanse begraafplaats tot aan de kruising met het Burgemeester Ronckersplein afgesloten tussen 19:00 en 06:00. Van 19 tot en met 22 juni wordt de N278 tussen 19:00 en 06:00 uur afgesloten vanaf de rotonde met de Bemelerweg-Pastoor Kikkenweg tot aan de kruising met de Kerkstraat. Zowel doorgaand als plaatselijk verkeer wordt omgeleid. Tijdens het onderhoud vervallen de bushaltes aan de Vendelstraat en de Limburgerstraat. Op 20 en 21 juni is er een tijdelijke halte nabij de Aldi, aan de kruising van de Limburgerstraat met de Burgemeester Huybenstraat.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen