Onderscheiding Echt-Susteren voor Fokkeline Dingemans

Print
Onderscheiding Echt-Susteren voor Fokkeline Dingemans

Onderscheiding Fokkeline Dingemans. Afbeelding: Gemeente Echt-Susteren

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Bij haar afscheid als voorzitter van het Museum van de Vrouw ontving Fokkeline Dingemans vorige week de bronzen medaille van verdienste van de gemeente Echt-Susteren.

Ze kreeg de waarderingsonderscheiding voor haar verdiensten op het culturele vlak. Hoewel ze, vanwege de coronacrisis, de medaille en oorkonde op een later tijdstip ontvangt, kreeg ze uit handen van loco-burgemeester Peter Pustjens wel alvast een attest als bewijs voor het verkrijgen van de onderscheiding. Dingemans kreeg de medaille niet alleen vanwege haar verdiensten op het culturele vlak in Echt. Zo was ze eerder directeur van het Natuurhistorisch Museum in Maastricht en is ze voorzitter van de Federatie van Musea in Limburg.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen