Bewoners Appelgaard verhuizen tijdelijk naar Maastricht en Valkenburg

Print
Bewoners Appelgaard verhuizen tijdelijk naar Maastricht en Valkenburg

Afbeelding: Envida

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Valkenburg / Berg / Walem -

Een groep van 36 bewoners van zorgcentrum De Appelgaard in Margraten verhuizen deze week naar een tijdelijk onderkomen bij de Zusters onder de Bogen in Maastricht.

De ouderen blijven ongeveer een jaar in Maastricht. In die periode wordt hun afdeling in Margraten volledig verbouwd. Als die klus geklaard is, keren zij terug naar De Appelgaard.

Een andere groep bewoners gaat binnenkort om dezelfde reden naar het Sint-Jozefklooster in Valkenburg. Ook dat is tijdelijk, tot de verbouwing van hun afdeling in Margraten is afgerond.

De vaste medewerkers van de twee afdelingen gaan met de bewoners mee naar de tijdelijke locaties in Maastricht en Valkenburg, zodat de ouderen vertrouwde gezichten aan hun bed zien.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen