Nieuwe dirigent voor Concordia Treebeek

Print
Nieuwe dirigent voor Concordia Treebeek

Bert Steinmann, nieuwe dirigent van HOC Treebeek. Afbeelding: HOC Treebeek

Brunssum -

Harmonie Orkest Concordia Treebeek heeft een nieuwe dirigent: Bert Steinmann. Na vier jaar treedt Armand Wolfs terug als dirigent van het orkest.

Wolfs blijft wel lid als trompettist van HOC Treebeek. De vereniging geeft aan mooie concerten te hebben gegeven onder Wolfs’ ‘deskundige en inspirerende leiding’.

Steinmann, die aan is getreden als nieuwe dirigent, is al jarenlang in verschillende hoedanigheden en als hoboïst aan Concordia verbonden. Steinmann heeft inmiddels zijn muzikale ideeën bij het bestuur en de programma-adviescommissie kenbaar gemaakt. Deze ideeën zullen de komende tijd worden uitgewerkt. Een van die ideeën is uitwisselingsconcerten in Nederland organiseren. Concordia heeft reeds contact gehad met enkele verenigingen, die enthousiast waren over de voorgenomen uitwisselingen.

Op 28 november 2020 staat een concert van HOC Treebeek in de Brille Oave op de agenda, met het thema ‘Helden van de Zorg’. Afhankelijk van hoe de maatregelen op het coronavirus zullen zijn, wordt bekeken of dat concert door zal gaan.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen