Emil Hansson voor vier jaar naar Fortuna Sittard

Print
Emil Hansson voor vier jaar naar Fortuna Sittard

Emil Hansson. Afbeelding: Pro Shots/Marcel van Dorst

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Fortuna Sittard heeft Emil Hansson voor vier jaar vastgelegd. De club neemt de speler over van Hannover 96.

Hansson speelde afgelopen seizoen nog voor RKC dat hem huurde van datzelfde Hannover. Fortuna neemt de vleugelaanvaller die eerder ook voor Feyenoord uitkwam nu definitief over.

Ambities

Hansson laat op de site van Fortuna weten blij te zijn met de overstap. „Fortuna is een club met mooie ambities. Daar wil ik graag onderdeel van uitmaken. In deze fase van mijn carrière moet ik mezelf blijven ontwikkelen en die kans krijg ik bij Fortuna Sittard.”

Ook technisch manager Sjors Ultee is in zijn nopjes met de komst van Hanson. „Dit is een geweldige transfer voor Fortuna Sittard. Met Emil halen we een creatieve buitenspeler binnen die, ondanks zijn jonge leeftijd, al veel vlieguren heeft gemaakt in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie.”

Transfersom

Over de hoogte van de transfersom maakt Fortuna niets bekend, maar bronnen melden dat het om een bedrag van 2 á 3 ton gaat.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee