Marco Borsato en moeder Mary opgeschrikt door inbraak in villa

Print
Marco Borsato en moeder Mary opgeschrikt door inbraak in villa

Afbeelding: Marcel Wagenaar

Marco Borsato en zijn moeder Mary zijn onlangs het slachtoffer geworden van inbraak. De dieven sloegen toe in het huis van Mary (73) in het Noord-Hollandse Stompetoren, waar Marco sinds enkele maanden ook verblijft.

Het management van de 53-jarige zanger bevestigt de inbraak tegenover RTL Boulevard, maar kan verder geen details bekendmaken. Volgens weekblad Weekend zou Mary’s villa flink overhoop zijn gehaald en zouden diverse sieraden buit zijn gemaakt. Marco zou enkele dure camera’s en andere fotografiespullen moeten missen.

Mary laat in een korte reactie aan Shownieuws weten ‘erg geschrokken’ te zijn over de inbraak op klaarlichte dag. Het buurtonderzoek van de politie loopt nog.

Marco’s moeder runt in Alkmaar haar bruidszaak De Markies, die regelmatig te zien is in tv-programma’s. Het dorpje Stompetoren, dat zo’n 2000 inwoners telt, valt onder dezelfde gemeente. Marco is geboren in Alkmaar, maar verhuisde naar Italië toen zijn Italiaanse vader Roberto een restaurant aan het Gardameer begon. Die overleed in 2009.

Nadat Marco in februari zijn scheiding met Leontine aankondigde, trok hij bij zijn moeder in. Leontine woont met hun kinderen Luca (21), Senna (18) en Jada (17) in een villa in Blaricum.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen