Kunstacademie

Studenten tonen hun werk in het Odapark

Print
Studenten tonen hun werk in het Odapark

Onder het motto Meet Me At The Park tonen studenten van de kunstacademie Maastricht hun afstudeerwerk in het Odapark in Venray. Afbeelding: Odapark

Venray / Maastricht -

Eindexamenstudenten van de Kunstacademie Maastricht en Design Academy Eindhoven tonen op zaterdag 20 en zondag 21 juni hun werk in het Odapark in Venray.

Lars den Hertog, Sam Janssen, Charlotte Caroux, Veerle van Esser en Lars van Bergen installeren onder meer keramieken beelden van 200 kilo tussen de bomen, tonen een serie geschilderde portretten, en werken aan een performance met tangodansers in de tentoonstellingszaal van het park.

Start

Het eindexamen is voor kunststudenten een belangrijk moment. Behalve het eindpunt van hun studie is het ook de start van hun carrière al kunstenaar.

Door de coronacrisis zijn de kunstacademies al ruime tijd gesloten. Examens worden digitaal afgelegd, de bijbehorende tentoonstelling is uitgesteld of zelfs afgelast. Odapark biedt daarom onderdak aan een aantal van de afstudeerders van de twee kunstopleidingen.

Reserveren

Het park is op 20 en 21 juni geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Wie een kijkje wil komen nemen, moet vooraf reserveren. Dat kan via mail (info@odapark.nl ) of per telefoon (0478-513690). Meer info: www.odapark.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen