Verantwoord eropuit in Limburg

Print
Verantwoord eropuit in Limburg

Afbeelding: UitTipsLimburg

De afgelopen maanden was een ‘uitje’ een stukje wandelen, een leuke film kijken of even liggen in de tuin of het balkon. Geen theatervoorstellingen, concerten, tentoonstellingen en andere uitjes die we in Limburg massaal opzochten voor ontspanning en plezier. Langzamerhand opent een groot deel van de uitsector weer haar deuren. We mogen weer!

Verantwoord recreëren kan! De uitsector heeft de afgelopen weken keihard gewerkt om alle uitjes zo veilig en verantwoordelijk mogelijk te maken. Maatregelen zijn genomen om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Ben je het zat om binnen te zitten en wil je met vrienden of familie er even op een verantwoorde manier lekker op uit? 

Neem dan een kijkje op www.uittipslimburg.nl. Een website boordevol inspiratie met uitjes in heel Limburg. Denk aan pretparken, musea, sportieve activiteiten, uitjes voor kinderen en nog veel meer. Heb je het perfecte uitje gevonden waar je je op kunt verheugen? Neem dan altijd voor je vertrek een kijkje op de website van het desbetreffende uitje. Zo ben je op de hoogte van het laatste nieuws en kun je alles lezen over de genomen richtlijnen waar jij eventueel rekening mee moet houden. Uiteraard geldt: vermijd drukte en blijf thuis bij verkoudheid of andere ziekteverschijnselen. Je favoriete uitje loopt niet weg ??

Extra maatregelen die onder andere genomen zijn in de uitsector zijn: van te voren reserveren, een korte gezondheidscheck en een limiet op het aantal bezoekers. Meer informatie over verantwoord recreëren vind je hier.

Plaats GRATIS je eigen uitjes
UitTipsLimburg biedt zowel de bekende als de onbekende uitjes een kans. Zo kun je op de website onder andere alle pretparken, zwembaden en musea vinden, maar ook de kleinere activiteiten waarvan niet iedereen van op de hoogte is. Op www.uittipslimburg.nl kun je gratis zoveel mogelijk uitjes plaatsen. Bij het plaatsen van een uitje op de website, maakt het uitje ook kans meegenomen te worden in de wekelijkse nieuwsbrief, de Facebookpagina én in de VIA. Zo krijgen zoveel mogelijk mensen jouw uitje te zien. 

Klik hier om gratis je uitje te plaatsen op UitTipsLimburg.