Roltrap Prijsvraag Dagen bij winkelcentrum ’t Loon

Print
Roltrap Prijsvraag Dagen bij winkelcentrum ’t Loon

De nieuwe roltrappen werden geplaatst in winkelcentrum ’t Loon. Afbeelding: Bas Quaedvlieg / archief De Limburger

Heerlen / Hoensbroek -

In winkelcentrum ’t Loon in Heerlen zijn vier nieuwe roltrappen geïnstalleerd, die afgelopen week in werking werden gezet. Om dit te vieren met het publiek zijn de Roltrap Prijsvraag Dagen in het leven geroepen, waarbij het publiek kans maakt op prijzen.

Het in werking zetten van de roltrappen is met een druk op de knop gedaan door zanger en theatermaker Paul Dolhain en door de voorzitter van de winkeliersvereniging Jack Snijders. De winactie is gebaseerd op de virtuele opening van de roltrappen. De prijsvraag is: hoeveel bedraagt het totaalbedrag aan producten per video? Er zijn drie prijzen te winnen, met ieder een waarde van 350 euro.

Iedere woensdag, van 10 juni tot en met 30 juni, post ’t Loon een korte video op de website (www.hetloon.nl/prijsvraag). In deze video’s opent Paul Dolhain virtueel de nieuwe roltrappen en licht hij tevens de prijsvraag toe. Op de roltrappen verschijnt vervolgens het ‘Roltrap-Promoteam’, dat koffertjes bij zich heeft, met daarin een product van een bepaalde waarde van een van de winkeliers. In totaal gaat het om drie verschillende video’s, waarin per video vijf producten worden getoond.

De juiste prijzen van de producten die voorkomen in de video’s zijn te achterhalen door de diverse winkels in ’t Loon te bezoeken, of door een bezoekje te brengen aan het promoteam. Op vrijdag 12 en 19 juni, zondag 21 en vrijdag 26 juni zijn de leden van het promoteam tussen 13.00 en 16.00 uur in ’t Loon aanwezig. Bezoekers ontvangen een gratis hygiëne sleutelhanger en kunnen de producten uit de video’s bekijken en ter plekke meedoen aan de prijsvraag.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen