Sponsorcontracten KVC Oranje verlengd

Print
Sponsorcontracten KVC Oranje verlengd

Jolanda en Dennis Franssen die met hun zaak aan het Maria Gorettiplein in Bleijerheide, KVC Oranje een warm hart toedragen. Afbeelding: Taschi’s Photograpy / Natascha Willems

Kerkrade / Eygelshoven -

Voetbalvereniging KVC Oranje meldt dat hoofdsponsor Plus Franssen in Beleijerheide aan de club verbonden blijft. ‘Zeker in een tijd als we die nu kennen, is steun onontbeerlijk’, aldus de voetbalclub.

Ook de contracten met de subsponsoren van de voetbalvereniging zijn verlengd. Hummel/Ivo Sport, S.A.M.-Security, Afisco Administratie en Belastingen, Grieks Restaurant Kouros, Schoonmaakbedrijf Wilbert en Stofberg Fysiotherapie blijven tevens aan de club verbonden. KVC Oranje verwelkomt ook een nieuwkomer: Vack Personeelsdiensten.

Om haar dank voor haar trouwe sponsoren te uiten, spoort de voetbalvereniging mensen aan om lokaal te kopen. „De steun van onze sponsoren is van groot belang, maar ook zij verdienen onze steun. En daarom roept KVC Oranje op: ‘Wees loyaal, koop lokaal!’”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen