Ook technisch directeur Paul Oomen weg bij Toverland

Ook technisch directeur Paul Oomen weg bij Toverland
Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst -

Technisch directeur Paul Oomen vertrekt na 19 jaar bij Toverland. Hij is het vierde directielid in korte tijd dat het attractiepark verlaat. Hij wordt opgevolgd door een technisch manager.

Eind vorig jaar al gingen operationeel directeur Teun Dielesen en algemeen directeur Caroline Kortooms weg, in maart dit jaar vertrok commercieel directeur Carin van Berkel. En nu dus Paul Oomen. 4 directeuren binnen een half jaar. Je zou bijna denken dat het hommeles is in het land van de magie. Communicatiemanager Tessa Maessen lacht. “Ik kan me die reactie voorstellen. Maar echt, het is puur toeval.”

Eigen bedrijf Ze legt uit: “Teun wilde graag een wereldreis maken met zijn vriendin. En hij heeft de ambitie om nog verder carrière te maken, bijvoorbeeld bij een grote multinational. Mijn moeder Caroline maakte plaats voor de jongere generatie en Carin besloot om haar eigen weg in te slaan. Dat doet Paul ook. Hij kreeg nu de kans om hier in Sevenum een bedrijf over te nemen. Hij wilde al langer voor zichzelf beginnen.” Oomen, die er vanaf het begin van Toverland bij was, begint op 1 augustus Recreatie Service Oomen, een bedrijf in onderhoud, service en verkoop van caravans en campers.

Directieteam Na het vertrek van Oomen bestaat de directie van Toverland uit Jean Gelissen sr. en Jean Gelissen jr. Geen van de vertrokken directeuren krijgt een opvolger. “Mijn vader en ik krijgen ieder meer verantwoordelijkheden”, aldus Gelissen jr. “We worden goed bijgestaan door de managers van de commerciële, operationele en technische afdelingen. Voor Paul komt nu een vacature technisch manager. Het zijn praktische mensen die dichtbij de medewerkers staan. En uiteraard trekken we samen op, als directie opereren we niet vanuit een ivoren toren.”

De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger. Meer van WijLimburg