Speel gratis mee met het Formule 1-spel en win mooie prijzen!

Print
Speel gratis mee met het Formule 1-spel en win mooie prijzen!

De Limburger Formule 1-spel

/ Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth -

Alles stond in gereedheid en de wekker was zelfs al gezet voor de GP van Australië. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten en werd de start van het nieuwe Formule 1-seizoen uitgesteld. Na maanden van onzekerheid start het seizoen dan toch en wel op zondag 5 juli in Oostenrijk. Speel je mee?

Schrijf je in via > delimburger.nl/f1

Hoe werkt het spel?

Vóór de start van de kwalificatie op zaterdag mag je tot 10 minuten voor tijd de verwachte top-3 doorgeven. Met de kwalificatie in het achterhoofd kun je voor de start van de Grand Prix op zondag de complete top-10, de coureur met de snelste ronde en diegene waarvan je verwacht dat die de finish niet haalt, invullen. De punten van ‘onze’ Max Verstappen tellen net als vorig jaar dubbel.

Mooie prijzen

Elke GP belonen we de nummer 1, 2 & 3 met een geldbedrag. Na het einde van het seizoen krijgt de nummer 1 in het het klassement ook een mooie geldprijs. Misschien wel het leukste dat je kunt winnen, is het kart-arrangement voor 5 personen t.w.v. € 250. Die prijs is gereserveerd voor de winnaar van het groepsklassement (min. 5 deelnemers per groep). Op dit moment zijn er al meer dan 100 groepen aangemaakt, dus nodig je vrienden uit!

Eenvoudig meespelen via de app

Binnen De Limburger Nieuwsapp kun je via ‘Menu > Sport > Formule 1-spel’ super eenvoudig wekelijks meespelen. Na 1x inloggen wordt het account onthouden en kun je je voorspellingen doorgeven. De app is gratis te downloaden en verkrijgbaar voor Android & iOS.

Voordeel van de abonnee

Voor alle sportspellen van De Limburger geldt dat de abonnee het volledige bedrag ontvangt. Niet-abonnees ontvangen de helft. Je bent overigens al abonnee voor 7,50 euro per maand (dat is nog geen 1,75 per week). Abonnee zijn, heeft een aantal voordelen:

  • Onbeperkt toegang tot alle plus-artikelen op web en app (dat zijn maandelijks meer dan 1000 plus-artikelen, waaronder een groot aantal sportartikelen)
  • Profiteren van abonnee-acties
  • Recht op het volledige bedrag bij alle De Limburger Sportspellen
  • Meespelen met 3 wielerlijsten (i.p.v. 1) bij het De Limburger Tourspel

Bekijk de abonnementen