Loverbosch start voor bouwvak met bouw hotel Nederweert

Print
Loverbosch start voor bouwvak met bouw hotel Nederweert

Het geplande hotel in Nederweert. Afbeelding: Loverbosch Beheer

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Loverbosch Beheer zal nog voor de bouwvak starten met de voorbereidende grondwerkzaamheden voor de bouw van het hotel bij de A2 in Nederweert.

Na de bouwvakvakantie zal het nog enige tijd duren voor daadwerkelijk wordt gestart met de eerste fase waarbij een gebouw met 81 kamers zal worden neergezet. „Dat heeft te maken met een behoorlijke levertijd op heipalen”, laat woordvoerder Wim Versteegh van Loverbosch Beheer weten. In het gebied tussen Randweg West en A2 is 6 juni het door ene verbouwing uitgebreide restaurant van Mc Donald’s heropend en de bouw van KFC nadert voltooiing. De start van de bouw van het hotel is al jaren om uiteenlopende redenen vertraagd, vorig jaar gooide de stikstofuitspraak van de Raad van State roet in het eten. Toch verwachtte wethouder Peter Koolen toen dat de bouw begin dit jaar zou kunnen starten. Aan de andere kant van de snelweg, aan Weerter zijde, zijn plannen om een Van der Valk-hotel met 135 kamers te bouwen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen