Enzo Kok houdt weer benefietconcert voor getroffen cultuursector

Print
Enzo Kok houdt weer benefietconcert voor getroffen cultuursector

Enzo Kok. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Kerkrade / Eygelshoven / Heerlen / Hoensbroek -

De Kerkraadse violist Enzo Kok geeft op 24 en 25 juni twee concerten vanuit het Parkstad Limburg Stadion. Hij zamelt hiermee geld in voor de getroffen cultuursector via de stichting Hart Voor Artiesten.

Op 16 mei organiseerde Enzo Kok het allereerste virtuele benefietconcert vanuit een leeg Parkstad Limburg Theater in Kerkrade. Dit concert werd live gestreamd. Op YouTube en Facebook werd dit concert meer dan 15.000 keer bekeken. Inmiddels staat de teller op ruim 12.000 euro.

Stadion

Kok geeft met zijn muziekvrienden Floor Bosman, Myrthe Robijns, Sophie en Emma Kok, Miriam Vleugels, Martin Hurkens, Jack Vinders en Rob Mennen twee concerten op 24 en 25 juni. „We gaan midden op de stip van het stadion een bijzonder concert geven,” zegt Kok. „De opzet van dit concert is anders dan het vorige benefietconcert. Niet alleen is de locatie anders, maar ook mogen we nu voor een klein publiek van 30 personen optreden.”

Voor het concert op 24 juni kunnen mensen kaartjes a 50,- euro reserveren via de site van de stichting: www.hartvoorartiesten.nl. Het concert op 25 juni wordt aangeboden aan mensen die in de zorg werkzaam zijn. De kaartjes hiervoor worden gesponsord. Het concert wordt gestreamd via diverse social media kanalen op zondag 28 juni.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen