Video: Man (30) uit Kerkrade zwaargewond na ongeval; andere automobilist rijdt door

Print

Man (30) uit Kerkrade zwaargewond na ongeval; andere automobilist rijdt door. Video: Track’88

Kerkrade / Eygelshoven / Brunssum -

Een dertigjarige automobilist uit Kerkrade is rond half twee zaterdagnacht ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de N300 bij Brunssum. Een andere automobilist is na het ongeval doorgereden.

Het ongeval gebeurde nadat de Kerkradenaar een andere auto met hoge snelheid had ingehaald. Achter hem reed een BMW die eveneens met hoge snelheid inhaalde, maar daarbij de auto van het slachtoffer raakte. De auto van het slachtoffer tolde en sloeg diverse malen over de kop en kwam in de berm tot stilstand. De automobilist van de BMW is vervolgens doorgereden.

De man uit Kerkrade raakte ernstig gewond en is met zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen