Kindervakantiewerk Genhout gaat alsnog door in alternatieve versie

Print
Kindervakantiewerk Genhout gaat alsnog door in alternatieve versie

Afbeelding: René Corten

Groot Genhout -

De organisatie van Kindervakantiewerk Genhout heeft bekendgemaakt dat de editie van dit jaar, zij het in een alternatieve versie, toch door gaat. De agenda kan weer vrijgemaakt worden van 10 tot en met 14 augustus.

„Deze week zal er anders uitzien dan we gewend zijn, maar wij doen er alles aan om er een hele leuke en actieve week van te maken. Dit alles volgens de richtlijnen en zo veilig mogelijk natuurlijk”, staat te lezen op de Facebookpagina Kindervakantiewerk Genhout. Wanneer de inschrijving start en hoe deze week er precies uit zal gaan zien wordt later duidelijk. „Het programma is ook afhankelijk van de ontwikkelingen van het coronavirus”, vervolgt de organisatie.

Eind april maakte Kindervakantiewerk Genhout nog bekend de editie van dit jaar af te gelasten. Of andere organisaties terugkomen op dit besluit is niet bekend.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu