Trainingen voor beginnende wielrenners en mountainbikers

Print
Trainingen voor beginnende wielrenners en mountainbikers

Wielrennen is populair. Afbeelding: Connie Sinteur/NTFU

Panningen / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst -

Wielersportbond NTFU biedt met Start2Bike een laagdrempelig opstapje voor beginnende wielrenners en mountainbikers. Het Thyascomplex in Panningen is de oefenlocatie voor Noord- en Midden-Limburg.

Sportief fietsen was al ‘in’ en heeft door de coronacrisis nog meer aan populariteit gewonnen. Veel mensen kopen vol enthousiasme een mountainbike of racefiets, maar komen er al gauw achter dat remmen, schakelen en in balans blijven anders is dan op een gewone fiets. Bij Start2Bike kunnen ze vier zaterdagen werken aan hun techniek. De eerste training is op zaterdag 12 september, de overige data zijn 19 en 26 september en 3 oktober. Er wordt getraind in kleine groepen en met inachtneming van de coronabeperkingen. De plaatselijke organisatie is in handen van TC Everlo, die fietsen en helmen beschikbaar stelt.

Wie vóór 22 juni inschrijft op www.start2bike.nl, maak kans op een privé-clinic van olympisch en oud-wereldkampioene Anna van der Breggen op 27 juni.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen