Trainingen voor beginnende wielrenners en mountainbikers

Print
Trainingen voor beginnende wielrenners en mountainbikers

Wielrennen is populair. Afbeelding: Connie Sinteur/NTFU

Panningen / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst -

Wielersportbond NTFU biedt met Start2Bike een laagdrempelig opstapje voor beginnende wielrenners en mountainbikers. Het Thyascomplex in Panningen is de oefenlocatie voor Noord- en Midden-Limburg.

Sportief fietsen was al ‘in’ en heeft door de coronacrisis nog meer aan populariteit gewonnen. Veel mensen kopen vol enthousiasme een mountainbike of racefiets, maar komen er al gauw achter dat remmen, schakelen en in balans blijven anders is dan op een gewone fiets. Bij Start2Bike kunnen ze vier zaterdagen werken aan hun techniek. De eerste training is op zaterdag 12 september, de overige data zijn 19 en 26 september en 3 oktober. Er wordt getraind in kleine groepen en met inachtneming van de coronabeperkingen. De plaatselijke organisatie is in handen van TC Everlo, die fietsen en helmen beschikbaar stelt.

Wie vóór 22 juni inschrijft op www.start2bike.nl, maak kans op een privé-clinic van olympisch en oud-wereldkampioene Anna van der Breggen op 27 juni.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen