Keeperstrainer Kujovic verlaat MVV

Print
Keeperstrainer Kujovic verlaat MVV

Vladan Kujovic. Afbeelding: Pro Shots -Paul Roling

Maastricht -

Keeperstrainer Vladan Kujovic vertrekt na een jaar alweer bij MVV. De 41-jarige ex-doelman van onder andere Roda JC en Club Brugge wil hogerop.

MVV deed hem een aanbod voor twee jaar, maar daar bedankte hij voor. De Serviër werd voor aanvang van vorig seizoen voor de neus van Club Brugge weggeplukt door de inzet van toenmalig MVV-coach Fuat Usta. Usta is inmiddels vertrokken bij de Maastrichtse club en nu verlaat ook Kujovic de club. De sluitpost stond afgelopen seizoen zelfs nog enkele malen op het wedstrijdformulier voor MVV als reserve doelman, omdat de Maastrichtse formatie krap in de keepers zat. Hij kwam echter niet daadwerkelijk in actie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen