MAATSCHAPPELIJK PROJECT

Honda, Linssen en Cattermole doneren VVV-seizoenkaarten aan kansarme jongeren

Keisuke Honda. © VVV Venlo

Voormalig VVV-spelers Keisuke Honda, Bryan Linssen en Lee Cattermole doneren seizoenkaarten van VVV aan kansarme kinderen in de regio.

onze verslaggever

Voormalig VVV-vedette Keisuke Honda is de eerste voetbalprof die namens VVV in het maatschappelijke project ‘Voorvechters’ een seizoenkaart doneert. Dat meldt VVV-directeur Marco Bogers.

Naast Honda zullen ook Bryan Linssen én Lee Cattermole kaarten doneren. Bogers: ,,Keisuke, Bryan én Lee zijn de eerste ‘Voorvechters’ die, in samenwerking met de VVV Foundation, vanuit hun geelzwart hart een lach doneren en kansen creëren voor met name kinderen in de regio Venlo onder de armoedegrens leven. En dat goed voorbeeld doet volgen blijkt, want er is reeds verregaande interesse getoond door diverse andere oud-spelers.”

Tot nu toe zijn volgens Bogers ruim 40 seizoenkaarten verdeeld onder gezinnen die tegen armoede vechten.

Bogers hoopt dat bedrijven, organisaties, stichtingen, instellingen én particulieren het voorbeeld van de profs volgen en één of meerdere seizoenkaarten doneren tegen een prijs van 190,30 euro per stuk.

Voor info: vvv-venlo.nl

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal