MAATSCHAPPELIJK PROJECT

Honda, Linssen en Cattermole doneren VVV-seizoenkaarten aan kansarme jongeren

Print
Honda, Linssen en Cattermole doneren VVV-seizoenkaarten aan kansarme jongeren

Keisuke Honda. Afbeelding: VVV Venlo

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Voormalig VVV-spelers Keisuke Honda, Bryan Linssen en Lee Cattermole doneren seizoenkaarten van VVV aan kansarme kinderen in de regio.

Voormalig VVV-vedette Keisuke Honda is de eerste voetbalprof die namens VVV in het maatschappelijke project ‘Voorvechters’ een seizoenkaart doneert. Dat meldt VVV-directeur Marco Bogers.

Naast Honda zullen ook Bryan Linssen én Lee Cattermole kaarten doneren. Bogers: ,,Keisuke, Bryan én Lee zijn de eerste ‘Voorvechters’ die, in samenwerking met de VVV Foundation, vanuit hun geelzwart hart een lach doneren en kansen creëren voor met name kinderen in de regio Venlo onder de armoedegrens leven. En dat goed voorbeeld doet volgen blijkt, want er is reeds verregaande interesse getoond door diverse andere oud-spelers.”

Tot nu toe zijn volgens Bogers ruim 40 seizoenkaarten verdeeld onder gezinnen die tegen armoede vechten.

Bogers hoopt dat bedrijven, organisaties, stichtingen, instellingen én particulieren het voorbeeld van de profs volgen en één of meerdere seizoenkaarten doneren tegen een prijs van 190,30 euro per stuk.

Voor info: vvv-venlo.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen