Garage met voorstellingen naar openluchttheater De Doolhof

Print
Garage met voorstellingen naar openluchttheater De Doolhof

Het overdekte bovendek biedt momenteel uitzicht op de bühne van de afgelaste Passiespelen. Afbeelding: Laurens Eggen

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Theater de Garage uit Venlo zoekt deze zomer vanwege de coronabeperkingen de buitenlucht op en wijkt volgende maand uit naar de Doolhof in Tegelen.

Van 4 tot 12 juli vindt onder de noemer ‘BinnensteBuiten’ een reeks voorstellingen en workshops plaats in de Tegelse openluchttheater. De Garage maakt hiervoor gebruik van het overkapte bovendek van de Doolhof, dat plek biedt aan maximaal honderd bezoekers. Er is een programma voor alle leeftijden samengesteld. Het aanbod varieert van poppenkast en een seniorenmatinee tot Venloos improvisatietheater, gebaseerd op het tv-programma ‘De vloer op’.

Daarnaast zijn er plannen om met een mobiel podium op tour te gaan door de stadsdelen. Tenslotte gaat het onlangs gerealiseerde terras van de Garage in Venlo-Zuid tijdelijk dienst doen als buitenpodium. In de eerste voorstelling op 27 juni brengen gitarist Peter Hamers en schrijver Willem Kurstjens een combinatie van volksverhalen met wereldmuziek. Tien jaar geleden traden zij voor het laatst samen op, de coronacrisis leidde tot een hereniging. Bij slecht weer verhuizen de optredens naar binnen.

Tickets zijn te bestellen op www.theaterdegarage.nl of via 077-3514252.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen