Fusie Heerlense advocatenkantoren Cogens en Bedaux

Print
Fusie Heerlense advocatenkantoren Cogens en Bedaux

Letselschadeadvocaat Rob Bedaux, bekend van de zaak rond chroom-6 en de PIP-borstimplantaten, treedt toe tot Cogens Advocaten. Afbeelding: BAS QUAEDVLIEG

HEERLEN / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Hoensbroek -

Per 1 juli zal het Heerlense advocatenkantoor Bedaux opgaan in Cogens Advocaten (Heerlen en Roermond).

Cogens-oprichter Jay Mookhram wijst op de specialistische kennis en ervaring die mr. Rob Bedaux inbrengt. „Naast de afdelingen bedrijfsadvocatuur, arbeidsrecht & mediation en familierecht krijgen we de afdeling Bedaux Letselschade.”

Rob Bedaux deed onder meer van zich spreken in letselschadezaken die landelijk de aandacht trokken, zoals de chroom-6 zaak bij Defensie en de zaak van de lekkende PIP-borstimplantaten.

Personenschade

Mookhram: „Dat is voor ons een nieuw rechtsgebied. Mr. Bedaux is onder meer lid van de LSA, de meest gespecialiseerde beroepsgroep van Nederland op het gebied van personenschade.”

Akerstraat

Cogens Advocaten verhuist na de fusie naar de Akerstraat 104-106, het voormalige pand van Vondenhoff Sijben. Jay Mookhram vertrok vier jaar geleden als partner bij het later opgeheven Vondenhoff Sijben Advocaten, maar is eigenaar van het dubbele kantoorpand gebleven. Mookhram is ook grootaandeelhouder van Cogens. Bedaux verlaat de monumentale hoeve Geleenhof aan de Valkenburgerweg in Heerlen. Cogens vertrekt uit de kantoorvilla op de kop van diezelfde weg.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen