Heemkundevereniging Landgraaf start weer op

Print
Heemkundevereniging Landgraaf start weer op

Het archief van de Heemkundevereniging Landgraaf Afbeelding: LINSSEN / archief De Limburger

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Bij de Heemkundevereniging in Landgraaf wordt ook weer langzaam opgestart. Met de nodige maatregelen zijn leden en bezoekers weer welkom.

Afgelopen zaterdag was de eerste keer dat er weer een bezoek kon worden gebracht aan de Heemkundevereniging. Vier bezoekers en twee personen die een boek kwamen kopen, waren aanwezig. Voor komende zaterdag, 20 juni, hebben zich reeds vijf personen aangemeld.

Er kunnen maximaal negen bezoekers ontvangen worden in de studiezaal. Voorlopig zal dit enkel op zaterdag gebeuren, van 13.00 tot 15.15 uur. Leden kunnen zich uitsluitend per mail aanmelden voor een zaterdag, tot en met de woensdag daarvoor. Men moet verklaren dat niet alleen men zelf maar ook de huisgenoten gezond zijn en geen klachten. Deze verklaring wordt gegeven naar aanleiding van de vijf vragen uit het reglement. Daarna krijgt de aanvrager een bevestigingsmail.

Mensen die een oudere uitgave van een boek willen kopen, kunnen die bestellen bij de Heemkundevereniging. Een boek afhalen kan, mits het geldbedrag vooraf op de rekening van de vereniging is gestort.

Kijk voor meer informatie op www.heemkundelandgraaf.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen