Autoplatform DealKiezer.nl starter van het tweede kwartaal

Bram Hansen, Jules Janssen en Randy Wattilete van DealKiezer, geflankeerd door de wethouders Jan Loonen (Venray) en Rudy Tegels (Horst aan de Maas) en Mischa Winkelhags van Rabobank Horst Venray. © Rikus ten Brucke

Bram Hansen uit Venray is met zijn onderneming DealKiezer gekozen als starter van het tweede kwartaal.

Redactie

DealKiezer is een online platform dat vraag en aanbod bij de verkoop van auto’s samenbrengt. Het bedrijf is ontstaan uit een studieproject, met als doel de handel in auto’s tussen particulieren en dealers transparanter te maken. Hiertoe ontwikkelde Bram Hansen samen met oud-studiegenoten Jules Janssen en Randy Wattilete een idee voor een landelijk platform voor aan- en verkoop van auto’s dat volgens hem anders is dan de bekende platforms.

„Tegenwoordig word je bij de verkoop van je auto geconfronteerd met een hele wereld aan mogelijkheden. Van het onderhandelen met vreemde mensen aan de deur tot onbetrouwbare verkoopsites. DealKiezer maakt het verkopers heel eenvoudig. Ze krijgen inzicht in alle biedingen en kunnen deze zelf vergelijken. Om vervolgens een keuze te kunnen maken op basis van reviews van RDW-erkende dealers.”

Met de verkiezing van de Starter van het Kwartaal willen de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform startende ondernemers een steuntje in de rug geven. De winnaars dingen mee naar de jaarprijs waaraan een geldbedrag van 1500 euro is verbonden.

Aanmelden voor de verkiezing van het derde kwartaal kan tot 8 september op www.venray.nl/ondernemers.