Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Pistes SnowWorld gaan op 1 juli weer open

Landgraaf

Pistes SnowWorld gaan op 1 juli weer open

Afbeelding: Peter Schols

De indoorskihallen van SnowWorld in Landgraaf en Zoetermeer gaan op 1 juli weer open. Vanaf die datum worden ook weer ski- en snowboardlessen aangeboden. Dat heeft het bedrijf dinsdag laten weten.

SnowWorld heef zijn activiteiten de afgelopen weken gefaseerd hervat. Zo konden mensen al terecht in de klimparken in Landgraaf en Zoetermeer of gebruikmaken van de terrassen op alle locaties. De afgelopen periode is gebruikt voor groot onderhoud.

Lees ook: Tijdslots, eenrichtingroutes en verse sneeuw: SnowWorld klaar voor herstart

SnowWorld zal werken volgens strikte veiligheidsprotocollen en heeft naar eigen zeggen uitvoerige maatregelen getroffen om gasten zo veilig te kunnen ontvangen. Om drukte te voorkomen, moeten mensen die er willen skiën vooraf een tijdstip reserveren via de website. Dit is mogelijk vanaf een week voor de geplande heropening.

Wim Hubrechtsen, CEO van SnowWorld, is blij met de heropening. „De coronacrisis heeft uiteraard ook op ons als bedrijf veel impact. Voor het eerst in de geschiedenis hebben we onze deuren moeten sluiten. Nu komt daar na 107 dagen eindelijk verandering in. Ik ben trots op ons hele team dat ongelooflijk hard heeft gewerkt aan onze geplande heropening.”