Groep slaat jongen (15) hersenschudding en gebroken neus bij brute beroving

Print

Mishandeling en beroving in Frontenpark Maastricht. Video: Politie

Maastricht / Itteren -

Een 15-jarige jongen is begin mei in het Frontenpark in Maastricht zwaar mishandeld door een groep jongeren. De politie is nog op zoek naar de vijf daders.

Het slachtoffer werd op zondag 3 mei rond negen uur in de avond geschopt, geslagen en bespuugd door de groep jongeren. Ze beroofden hem vervolgens van zijn smartphone, portemonnee en jas.

Pas toen een voorbijganger met een zwarte hond aan kwam lopen, wist de jongen aan zijn belagers te ontkomen. In het ziekenhuis bleek het slachtoffer later onder meer een hersenschudding, een gebroken neus en kneuzingen over zijn hele lichaam te hebben opgelopen.

Omdat de daders anderhalve maand later nog niet zijn opgespoord, verspreidde de politie dinsdag signalementen van de jongens. Ook wil de politie graag in contact komen met de passant met de donkere hond.

Mensen die meer weten wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Groep slaat jongen (15) hersenschudding en gebroken neus bij brute beroving
Foto: Politie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen