Wout Poels rijdt Tour de France en Amstel Gold Race

Print
Wout Poels rijdt Tour de France en Amstel Gold Race

Wout Poels, hier nog in dienst van Ineos. Afbeelding: Getty Images

Blitterswijck -

Het najaarsprogramma van Wout Poels krijgt langzaam vorm. De renner uit Blitterswijck gaat de Tour de France rijden, evenals de Ardennenklassiekers en de Amstel Gold Race.

Het is de bedoeling dat de Limburger in dienst van Bahrain McLaren deze zomer op hoogtestage gaat in Andorra, ter voorbereiding op de Tour de France. In Frankrijk zal hij een vrije rol krijgen naast Mikel Landa.

Luik-Bastenaken-Luik

„Daarna heb ik de Ardennenklassiekers op het programma staan en natuurlijk de Amstel Gold Race”, laat de 32-jarige renner weten. Poels won in 2016 Luik-Bastenaken-Luik en werd dat jaar vierde in de Waalse Pijl. In zijn thuisklassieker door de Limburgse heuvels speelde hij tot nu toe nooit een rol van betekenis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen