‘Balletje slaan’ met Sjeng Schalken en Demi Schuurs in Horst

Print
‘Balletje slaan’ met Sjeng Schalken en Demi Schuurs in Horst

Sjeng Schalken. Afbeelding: Stefan Koopmans

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Sjeng Schalken en Demi Schuurs komen woensdag naar tennisclub HTC in Horst om te spelen met deelnemers aan de actie ‘Balletje Slaan?’.

‘Balletje Slaan?’ is een initiatief van Robin Haase en wijzijntennis.nl, waarbij de complete Nederlandse tennistop -nu ze toch ‘werkloos’ zijn omdat er vanwege het coronavirus geen toernooien zijn- zich met honderden tennisverenigingen in het hele land inzet voor de breedtesport. Met de actie ‘Balletje Slaan?’ nodigen ze mensen die nog niet tennissen uit op de baan en stimuleren ze hen meer te bewegen. Woensdag doen oud-prof Sjeng Schalken en dubbeltopper Demi Schuurs dat vanaf 17.00 uur bij HTC, aan de Kasteellaan 4 in Horst.

‘Balletje slaan’ met Sjeng Schalken en Demi Schuurs in Horst
Demi Schuurs. Foto: DE LIMBURGER PETER SCHOLS

In Limburg doen zo’n veertig tennisverenigingen mee aan de actie. Hun leden staan klaar om met de belangstellenden -jong en oud- de baan op te gaan. En wie weet sta je wel -zoals woensdag in Horst- tegenover een toptennisser, want de gehele Nederlandse tennistop is bij de actie betrokken: Kiki Bertens, het voltallige Nederlands Davis Cup-team, ’s werelds beste rolstoeltennisster Diede de Groot en oud-Wimbledonwinnaar Richard Krajicek.

Om een zo groot mogelijk publiek te bereiken, krijgt de actie ook steun van prominenten als Jan Kooijman, Erik Scherder, Peter Heerschop en Ronald de Boer.

‘Balletje slaan’ met Sjeng Schalken en Demi Schuurs in Horst
Initiatiefnemer Robin Haase. Foto: wijzijntennis.nl

Deelname is gratis. Aanmelden kan via www.wijzijntennis.nl. Als je je hebt aangemeld, neemt een vrijwilliger van een club bij jou in de buurt contact met je op om een balletje te slaan.