Workshop voor koppels met relatieproblemen toch op locatie

Print
Workshop voor koppels met relatieproblemen toch op locatie

Colin Weeink en Petra Gerrits leiden de workshop. Afbeelding: Susan Jilisen

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray -

De tweedaagse workshop voor koppels met beginnende relatieproblemen van Synthese vindt volgende maand toch op locatie plaats.

De relatieworkshop, die oorspronkelijk in mei had moeten plaatsvinden, is bedoeld voor inwoners van de gemeenten Venray, Horst aan de Maas, Bergen, Beesel en Mook en Middelaar. De mogelijkheid bestond dat de workshop in verband met de coronamaatregelen als alternatief online zou worden aangeboden. Daar ziet Synthese nu vanaf. Deelnemende stellen komen op 10 en 11 juli bijeen op de locatie van de welzijnsorganisatie in Venray en gaan aan de hand van filmpjes en oefeningen in gesprek over hun relatie. Het is echter geen groepstraining.

De workshop is gebaseerd op het boek ‘Houd me vast’ van de Canadese psychologe Sue Johnson. Deelname is gratis, aanmelden kan op www.synthese.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen