Workshop voor koppels met relatieproblemen toch op locatie

Print
Workshop voor koppels met relatieproblemen toch op locatie

Colin Weeink en Petra Gerrits leiden de workshop. Afbeelding: Susan Jilisen

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray -

De tweedaagse workshop voor koppels met beginnende relatieproblemen van Synthese vindt volgende maand toch op locatie plaats.

De relatieworkshop, die oorspronkelijk in mei had moeten plaatsvinden, is bedoeld voor inwoners van de gemeenten Venray, Horst aan de Maas, Bergen, Beesel en Mook en Middelaar. De mogelijkheid bestond dat de workshop in verband met de coronamaatregelen als alternatief online zou worden aangeboden. Daar ziet Synthese nu vanaf. Deelnemende stellen komen op 10 en 11 juli bijeen op de locatie van de welzijnsorganisatie in Venray en gaan aan de hand van filmpjes en oefeningen in gesprek over hun relatie. Het is echter geen groepstraining.

De workshop is gebaseerd op het boek ‘Houd me vast’ van de Canadese psychologe Sue Johnson. Deelname is gratis, aanmelden kan op www.synthese.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen