Teunissen verkiest klassiekers boven Giro

Print
Teunissen verkiest klassiekers boven Giro

Afbeelding: BSR Agency

Ysselsteyn -

Mike Teunissen zal dit najaar niet sprinter Dylan Groenewegen bijstaan in de Giro d’Italia, maar zal de Vlaamse klassiekers en Parijs-Roubaix rijden. Door de wijzigingen in de kalender valt de Ronde van Italië voor een groot deel samen met de Vlaamse klassiekers.

Teunissen zal samen met Amund Grondal Jansen worden ingezet om kopman Wout van Aert bij te staan in de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Sportief directeur Merijn Zeeman: ,,Normaal gesproken zou Mike de Giro rijden, maar dan zou hij de Vlaamse klassiekers moeten missen. En Mike en Amund zijn belangrijke renners rondom Van Aert.”

Daardoor ziet het er naar uit dat de 26-jarige Limburger dit jaar geen grote ronde zal rijden. Ook de Amstel Gold Race lijkt geen optie aangezien een dag later de Belgische wedstrijde Gent-Wevelgem wordt verreden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen