Ferry Bouman van Undercover krijgt eigen Netflix-film

Print

Aankondiging Ferry de film. Video: Netflix

Ferry Bouman, het door Frank Lammers vertolkte hoofdpersonage uit de populaire Netflix-serie Undercover, krijgt een eigen film.

Dat heeft Netflix woensdagochtend bekendgemaakt. In een teaser is te zien hoe Frank Lammers en Elise Schaap, die zijn vrouw Danielle speelt, het script lezen.

De titel van de film wordt Ferry zo blijkt uit het filmpje. De film speelt zich af in 2006 in Amsterdam. De meedogenloze Bouman (Lammers) werkt voor de machtige hasjbaron Ralph Brink. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

De prequel wordt geproduceerd door de makers van Undercover. Volgens Netflix kunnen fans rekenen op alle elementen van de serie die ze gewend zijn: spanning, verrassende plotwendingen, emotie en humor.

Wanneer de film te zien zal zijn is nog niet bekend.

Lees ook: Fans moeten nog even wachten op tweede seizoen Netflix-hit Undercover

De Vlaams-Nederlandse Netflix-serie Undercover gaat in september weer verder, kondigde Netflix vorige maand aan. Daarin speelt kickbokser Rico Verhoeven een van de karakters.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen