Theaterfestival

Acteur en cabaretier Martijn Crins gastheer van online Limburg Festival

Print
Acteur en cabaretier Martijn Crins gastheer van online Limburg Festival

Theatermaker en cabaretier Martijn Crins. Afbeelding: Jean-Pierre Jans

Roggel -

Het vijfdaagse Limburg Festival trakteert dit coronajaar zijn publiek van 12 tot meter 16 augustus online op diverse uitzendingen en filmpjes met theater en muziek. Gastheer is de uit Leveroy afkomstige cabaretier en acteur Martijn Crins.

„Als het publiek niet naar het Limburg Festival kan komen, komt het Limburg Festival wel naar het publiek”, zegt festivaldirecteur Jan Klompen. Na de teleurstelling dat het theaterfestival dit jaar niet door kon gaan vanwege corona, broedt het team nu op plannen om tijdens de eerdere geplande periode van 12 tot en met 16 augustus een alternatief – online – evenement aan te bieden aan het publiek.

Duidelijk is dat acteur en cabaretier Martijn Crins de gastheer wordt van het virtuele festival. Deze week is de eerste brainstormsessie over het programma van het alternatieve online theaterfestival, vertelt Klompen. Zo wordt er gedacht aan optredens van diverse muzikanten, dansers en theatermakers en een dagelijkse column van een bekende Limburger.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen