Woning drie maanden op slot na vondst hennepplantage

Print
Woning drie maanden op slot na vondst hennepplantage

Foto ter illustratie. Afbeelding: ANP

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Op last van burgemeester Jos Hessels gaat een woning aan de Kerkstraat in Susteren voor drie maanden op slot. In het pand werd in een werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen.

De politie trof in het pand een hennepplantage aan met 263 planten. Bovendien werd er een recent geoogste plantage ontdekt. Deze hennepplantage bestond uit 330 hennepplanten.

Burgemeester Jos Hessels: “Juist in deze coronatijd, waarin veel mensen thuis blijven zijn dit soort plantages en bijbehorende apparatuur levensgevaarlijk. Ik moet er niet aan denken wat er met buurtbewoners zou kunnen gebeuren in geval van een brand door ondeugdelijke apparatuur.”

De woning is van 18 juni tot en met 18 september gesloten. Het is voor iedereen verboden het pand en bijbehorend erf te betreden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen