Dorpsgezichten Eijsden op verjaarskalender

Print
Dorpsgezichten Eijsden op verjaarskalender

Kasteel Eijsden staat afgebeeld op een van de aquarellen van Hertoghs. Afbeelding: Archieffoto Frits Widdershoven

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

De Eijsdense kunstenaar en grafisch vormgever Paul Hertoghs heeft een verjaardagskalender gemaakt met 12 aquareltekeningen van Eijsdense dorpsgezichten en mooie plekjes in de omgeving.

De opbrengst gaat naar de organisatie van een mini-symposium in Eijsden-Margraten over de invoering van burger- of dorpsraden in de gemeente als alternatief voor de huidige burgerparticipatie.

De kalender is verkrijgbaar voor 6,75 euro. De 12 ingelijst originele en gesigneerde aquarellen zijn te koop van 65 euro per stuk.

Bestellen kan via www.oogpunt.wixsite.com/paulhertoghs De kalender zijn ook te koop bij Kazerij Verschuren in het Winkelcentrum van Eijsden en Bakkerij Claessens.

Het symposium vindt op een later ogenblik plaats, zodra de Corona-crisis voorbij is, aldus Hertoghs.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen