VVD wil interpellatiedebat over coronacrisis Peel en Maas

Print
VVD wil interpellatiedebat over coronacrisis Peel en Maas

Raadslid Teun Heldens namens de VVD wil een interpellatiedebat over de gevolgen van de coronacrisis in Peel en Maas. Afbeelding: Provincie Limburg

Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

VVD Peel en Maas heeft een interpellatiedebat aangevraagd met alle fracties en het college van B&W. Dit naar aanleiding van het steunpakket van het college voor de gemeentelijke aanpak van de coronacrisis.

Raadslid namens de VVD Teun Heldens heeft middels een brief aan het college en alle fracties het debat aangevraagd. „Als VVD-fractie hebben we ernstig de behoefte aan een moment waarop de raad met elkaar in gesprek kan gaan over de (gevolgen van de) coronacrisis”, motiveert Heldens zijn verzoek. Volgens hem is er de afgelopen maanden ‘zeer weinig gelegenheid’ geweest voor debat met het college. „In een duaal systeem vinden we dit van cruciaal belang”, schrijf hij.

Heldens meent dat de digitale raadsvergadering van aanstaande dinsdag zich niet leent voor het debat. Hij stelt voor dit debat 7 juli te laten plaatsvinden, voor de behandeling van de kadernota. Hij wil er 2,5 uur voor uittrekken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen