Kevin van Dessel assistent-coach KV Mechelen

Print
Kevin van Dessel assistent-coach KV Mechelen

Kevin van Dessel werkte de laatste jaren bij KRC Genk. Afbeelding: HBVL

Kevin van Dessel gaat aan de slag bij KV Mechelen. De oud-voetballer van Roda JC en VVV is aangesteld als assistent-coach.

Van Dessel (41) wordt in Mechelen de rechterhand van hoofdcoach Wouter Vrancken. Hij is de opvolger van een andere oud-speler van Roda JC, Dieter van Tornhout.

Roda en VVV

Van Dessel werkte de laatste jaren bij KRC Genk. In Belgisch Limburg coachte hij diverse jeugdteams en stond hij ook een keer als interim-trainer voor de groep. Als speler kwam hij acht seizoenen uit voor Roda JC (1999-2007) en speelde hij twee jaar bij VVV (2008-2010). Na zijn bestaan als profvoetballer was Van Dessel een tijd actief bij amateurclub EVV, eerst als speler, later als coach.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen