Agenten aangezien voor strippers na melding geluidsoverlast vrijgezellenfeestje

Print
Agenten aangezien voor strippers na melding geluidsoverlast vrijgezellenfeestje

Afbeelding: Instagram Wijkagentreuverbeesel

Reuver -

Hilariteit op een toch al ietwat luidruchtig vrijgezellenfeestje in Reuver: de agenten die een kijkje kwamen nemen na een melding over geluidsoverlast werden heel even aangezien voor strippers.

Dat schrijft de wijkagent op Instagram.

De dienders moeten al een voorgevoel gehad hebben toen ze de woorden ‘Bride to Be’ zagen op de poort bij het adres waar ze een kijkje gingen nemen.

„Nadat we de poort geopend hadden werden we hartelijk verwelkomd”, schrijft de agent. Ze waren echter geen onderdeel van het feestje, zoals sommige aanwezigen misschien gedacht hadden: „Nadat we de ‘Bride’ gesproken hadden werd het de aanwezigen al snel duidelijk dat wij NIET de langverwachte strippers waren.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen